FLOTT AV VALG

Et sted hvor alle alltid er velkomne i Nordland-Norge.
Nordland er et område med mye historie. Det har alltid vært en region der folk har kommet sammen for å gå på en vakker fjelltur.

15.11.201813:46 Anne-Stine Gjervoldstad

Arktis

Fra A som i annerledes til Å som i tidens ånd.

Års erfaring og konstant læring har trent urtekunsten.

Vi bringer kreativitet og engasjement selv og prøver å presentere oss igjen og igjen gjennom produktene våre. Tradisjonelt håndverk er vårt fokus, vi vil ikke gjenoppfinne hjulet, bare gjør det litt bedre med et fint preg.

I te- og urte manufaktur tilbyr vi et sesongbasert tilbud for mat, og for de som elsker te, er det et fint utvalg av arctic matcha-te, tilberedt av vår te-designer  Renate Kirchner. 

«Bra til flott etter valg».

Når vi velger urter, stoler vi bevisst på lokale ville te planter og sesongmessig tid, noe som selvfølgelig også betyr at det er et stadig skiftende tilbud.

Vi fokuserer også på regionalitet med teene våre, og derfor avstår vi bevisst fra å importere varer fra kjente te produserende land og stole på nasjonale te planter.

Vi bruker ville planter, de medisinske egenskapene har vært kjent siden vikingtiden. Medisinplanter har lang tradisjon innen folkemedisin og blir gjenoppdaget i dag.

Arctic Matcha te, som du kan kjøpe fra oss, kommer fra en liten region i Misvær i den nordlige delen av polarområdet, noe som gjør den fengslende med arktiske smaker.

Først når det gjelder utvalget av te, faller vi litt utenfor linjen fordi vi tror at bare mesterlige ferdigheter kan produsere utmerket te.

Gode ​​te produsenter gjemmer seg over hele verden. La oss gi deg råd.

Nyt et godt glass te på Amor cafe i Misvær, midt i den lille byen Misvær, med utsikt over det imponerende fjell- og fjordlandskapet.

Dette er Snoefnugg

Dobbelt holder bedre!

Vi er Renate Kirchner og teamet. I flere år har vi høstet ville planter for hånd og bearbeidet dem. Vi har vært ute og gått sammen i naturen i det som føltes som en evighet. Jeg fullførte opplæringen i Tyskland. Først jobbet jeg som sykepleier, og i Norge oppdaget jeg naturens helbredende krefter. Det ble en lidenskap, og jeg mottok også patent tittelen på teen vår i 2013.

Medisinske planter og selvfølgelig deres helbredende egenskaper er min lidenskap, og det var derfor drømmen var aldri langt unna om en manufaktur for te og urter.  Gjennom årene har jeg reist gjennom en rekke land og havnet i den unike polarområdet via mange vakre omveier. Jeg har bodd her siden slutten av 2007, og jeg føler meg veldig komfortabel. Jeg startet en jobb på det lokale sykehjemmet "Hemnesberget", samtidig som jeg forsket på urtenes egenskaper og utviklet konseptet Snoefnugg Manufaktur.

Og nå oppsto den unike muligheten til å oppfylle min etterlengtede drøm.

Hjertelig velkommen til Snoefnugg te- og urte manufaktur i Misvær.

innhøsting, click to open in lightbox
, click to open in lightbox
, click to open in lightbox
Arctic Matcha
, click to open in lightbox