Oppdagelse og kunnskap

Vi anser te for å være en nytelse verdt å unne seg, som er full av smak, en herlig og rik kilde til opplevelser for sansene. Fordi opprinnelsen til te definerer en viktig del av drikkeoplevelsen og er kilde til inspirasjon og fører til en uendelig rekke smaker og følelser.

15.11.201813:46 Anne-Stine Gjervoldstad

Portretter er en invitasjon til å reise til teens nordlige land på jakt etter de beste og mest eksklusive vilt teene. Renate Kirchner deler sine opplevelser og lidenskap sammen med sin kunnskap og ekspertise. 

''I lang tid drømte jeg om et yrke som ville bringe meg til fjerne steder hvor jeg kunne møte mennesker fra ulike bakgrunner og kulturer. Jeg fant visjon på ernæring/vann og te, ved en tilfeldighet. Ved et uhell. Jeg skapte Prohelse og mitt arbeid ble min lidenskap. Jeg ga jobben et navn: Te symfoni . ’’Jeg blir litt kjent med naturens komplekse og harmoniske komposisjonog filosofi.

Kunnskap spenner seg ut over et betydelig antall fag, blir kjent med komplekse kunnskapsorganer, for å trekke på for å løse spesifikke problemer, rundt økologisk produksjon og bærekraftig utvikling. Et sentralt punkt i arbeidet med te er argumentet i naturen til universitetets kreative prosess.

Det vil si, selv om kreative produkter, som en te, en matematisk modell eller et dikt, er de mentale verktøyene som fører til generering av kreative ideer. Disse mentale verktøyene kalles noen ganger intuitive verktøy for å tenke. Det er derfor ikke overraskende at jeg komponerte dem mest innovative norske teen som får patent i år 2013.

SJELDENE OG UNIKE TEER

I søken etter god te

Prohelse er stolte av å kunne tilby sjeldne sesongteer, noe vi kaller Arctic Matcha. Disse teenes kvalitet bestemmes av visse forutsetninger på samme måte som vin blir. En Arctic Matcha`s smak bestemmes av typen teplante, jordsmonn, klima og tradisjonelle og nytenkende håndverk. De blir omhyggelig plukket, bearbeidet og hentet i noen av nordens mest respekterte natur. Arctic Matcha-teene avslører unike smaker som reflekterer deres utsøkte opprinnelse.

Arctic Matcha-teene får vi i et begrenset antall, og representerer årstidene de plukkes i. Dette er det beste av det beste fra teens verden, og sortimentet varierer fra år til år! Du har kanskje hørt om Misvær, Arctic Matcha, og at Misvær er et populært område for te-foredling? Vi får nydelige Arctic Matcha-teer hvert vår, og vi gleder oss like mye hvert år.

våre kolleksjoner

høsting, click to open in lightbox
lufttørking, click to open in lightbox
prosesserings metoden, click to open in lightbox
Te symfoni, click to open in lightbox