Arctic Matcha er verdens beste naturlige te fra Norge.

Se hvordan samarbeid er kraften bak Arctic Matcha.

15.11.201813:46 Anne-Stine Gjervoldstad

''I lang tid drømte jeg om et yrke som ville bringe meg til fjerne steder hvor jeg kunne møte mennesker fra ulike bakgrunner og kulturer. Jeg fant visjon på ernæring og te, ved en tilfeldighet. Ved et uhell. Jeg skapte Prohelse og mitt arbeid ble min lidenskap.

Om oss

Prohelse ble grunnlagt i 2009 av Renate Kirchner. Hennes interesse for naturlige ingredienser og lokale råvarer inspirerte skapelsen av Snøfnugg. De arktiske urtene skal fremme trivsel og helse. Prohelse har gradvis utvidet virksomheten fra te til krydder og urte-bad, og fortsetter å vokse med konstant fokus på lokale og smakfulle ingredienser som skal fremme en sunn livsstil.

År etter år flytter Snøfnugg-produktene grensene for hva som er mulig å gjøre med en te. En av grunnene til det er at vi ser langt framover for produktene våre.

Det tette samarbeidet mellom teamene gjorde det mulig å lage ernæring og funksjoner som ikke finnes i noen annen te produkt.

For eksempel endret vi fullstendig bruksområdene, slik at den støtter ulike ernærings funksjoner.

Deretter de­signet vi bruk hvor naturlige urter vil være mest nyttig med sine (de) iboende egenskapene, for å bruke mye mindre medisin. 

Naturens egne komposisjoner.  Vi har hele livet ubevisst fått naturens inntrykk. Vi får trygghet i skog og vann, forbinder gult med sola og får en deilig følelse av solnedgangen. Vi lar oss ubevisst påvirke av de ulike stemningene som skapes av årstider og ulike typer vær. Om det er varmt eller kaldt. Seint eller tidlig.

Jeg blir litt kjent med naturens komplekse og harmoniske komposisjon. Naturens egen palett, med innslag av millioner av farger og former – jeg oppfatter landskapet rundt meg både ubevisst og bevisst. Jeg nyter og tar inntrykkene innover meg, naturens mongfold er jordas rikedom, bærekraft, klima, miljø. 

 

, click to open in lightbox
, click to open in lightbox
, click to open in lightbox
 , click to open in lightbox
, click to open in lightbox