om oss

Arctic Matcha er verdens beste naturlige te fra Norge.

15.11.201813:46 Anne-Stine Gjervoldstad

''I lang tid drømte jeg om et yrke som ville bringe meg til fjerne steder hvor jeg kunne møte mennesker fra ulike bakgrunner og kulturer. Jeg fant visjon på ernæring og te, ved en tilfeldighet. Ved et uhell. Jeg skapte Prohelse og mitt arbeid ble min lidenskap.

Om oss

Prohelse ble grunnlagt i 2009 av Renate Kirchner. Hennes interesse for naturlige ingredienser og lokale råvarer inspirerte skapelsen av Snøfnugg. De arktiske urtene skal fremme trivsel og helse. Prohelse har gradvis utvidet virksomheten fra te til krydder og urte-bad, og fortsetter å vokse med konstant fokus på lokale og smakfulle ingredienser som skal fremme en sunn livsstil.

År etter år flytter Snøfnugg-produktene grensene for hva som er mulig å gjøre med en te. En av grunnene til det er at vi ser langt framover for produktene våre.

For eksempel endret vi fullstendig bruksområdene, slik at den støtter ulike ernærings funksjoner. Urter vil være mest nyttig med sine (de) iboende egenskapene, for å bruke mye mindre medisin.

Naturens komplekse og harmoniske komposisjon.

Naturens egen palett, med innslag av farger og former – vi oppfatter landskapet rundt oss både ubevisst og bevisst. Vi nyter og tar inntrykkene innover oss, naturens mongfold er jordas rikedom, bærekraft, klima, miljø.