GRØNN TE - Arctic Matcha, oppvarmende og sunt

I gjennomsnitt drikker hver europeer rundt 30 liter te i året, med fruktte som den mest populære. Det er verdt å drikke te, fordi en kopp te er forfriskende, det er et sunt og god alternativ til vann.

29.09.202010:17 Renate

Personlig helse har en stor fremtid.

Arctic Matcha inn i koppet ditt.

Med Arctic Matcha Tea i koppen din kan du leve sunnere og mer aktivt, sam­tidig som du alltid er på sunn kosthold.

Sekundære plantestoffer i kroppet er viktig for generell velvære. Den kan hjelpe deg med å får ny innsikt hvor godt kroppen din tar opp rene plantestoffer, som sendes rundt i kroppen. Den bemerkelses­verdige nye Arctic Matcha gjør det mulig, akkurat når du vil, i tillegg til at den kan drikke både dag og natt.

Et friskt drikke av innovasjon.

Vårt Arctic Matcha Tea er produsert lokalt ( Misvær) , klimaneutral, miljøvennlig og bærekraftig.

Du kan se hele vårt utvalg av Arctic Matcha te her.

Innhold: E.angtifolium and F.ulmaria

De positive helseeffektene av forskjellige planter er velkjente. Så vi vet at te hjelper med betennelse, har en forfriskende effekt og hjelper med forkjølelse. Dermed har også te-typene fra forskjellige planter en positiv effekt på kroppen vår. Te er laget av forskjellige deler av planten. Dette inkluderer: blader, Knopper, frukt og blomster

Grønn te er ikke like populære som fruktte. Men artist grønn te har mer sunne sunne aspektene og blir produsert, lokal, klimaneutral miljøvennlig og bærekraftig .

Grønn te hjelper til med

- betennelse,

- hjernen,

- sirkulasjons-sykdommer,

  • vekttap og til og med hud, hår og tenner.

Green Tea- Arctic matcha : Innholdet av tanniner påvirker smaken av te. De såkalte tanninene har en beroligende effekt på mage og tarm, og derfor er varm drikke veldig populær for behandling av mage- og tarmproblemer .

Green Tea- Arctic Matcha inneholder ikke koffein og kan derfor drikkes når som helst.

Positiv effekt

Avgiftende effekter

Grønn te Arctic Matcha inneholder verdifulle flavonoider som har en antioksidant effekt, fanger frie radikaler i kroppen og beskytter derfor cellene og blodkarene, noe som kan forhindre aterosklerose.

Helse: Videre er det ifølge studier mindre sannsynlig at grønne te-drikkere lider av hjerteinfarkt, hjerneslag, diabetes og fedme. Grønn Te- Arctic Matcha styrke immunforsvaret.

Te "er en allsidig drink": Mange søter teen med honning eller foredler den med krydder som kanel eller nellik. I tillegg smaker te spesielt deilig med ferskpresset appelsinjuice. Om sommeren er kjølt te en fantastisk forfriskning.

Te "er en sosial drink" avslapping: Arctic Matcha Green Tea har en positiv effekt i stressende situasjoner, og frigjøring av stresshormoner som kortisol stoppes nesten. Det har også en positiv effekt å sitte og prate med venner over en kopp te.

Mange avslutter en travel og begivenhetsrik dag med en kopp te og nyter den behagelige lukten og den oppvarmende effekten.

Ytterligere fordeler

- Te slukker tørst og har også ingen kalorier.

- Mange typer Arctic Matcha tea er rike på viktige vitaminer og mineraler.

- Eteriske oljer og sekundære plantestoffer sørger for at vi har det bra.

Arctic Matcha, Green Tea

Alltid.

Overalt.

Dette er en impo­nerende bragd av en norsk te, som kan gi livsviktig sekundære plante stoffer, og ro i sinnet til deg.

Sekundære plantestoffer er en viktig del av vårt daglige kosthold og påvirker et stort antall metabolske prosesser.

Ulike helsefremmende effekter tilskrives dem. De kan beskytte mot forskjellige typer kreft og formidle vaskulære effekter som utvidelse av blodkar og senking av blodtrykk. Sekundære plantestoffer har også nevrologiske, betennelsesdempende og antibakterielle effekter.

Arctic Matcha er patentert.

Arctic Matcha Green Tea 25g/ gir 50 kopp te  pris kr 298,-

tørket toppskuddet
, click to open in lightbox
produkt er patentert
, click to open in lightbox
klima neutral produsert
, click to open in lightbox
vårt utvalg av Arctic Matcha te
, click to open in lightbox
Green Tea-Arctic Matcha
, click to open in lightbox