kosttilskudd til dyrenes velvære

Et bra næringsinntak er vitalt for kjæledyrenes helse og velvære, akkurat som det er for oss. Derfor må vi gi dem fôr i henhold til deres spesifikke behov.

27.08.202010:40 Renate

Noe bedre kosttilskudd hadde jeg ikke kunne valgt for Konny som er snart 13 år, 

sier Kathrin Johansen hundoppdretter / Misvær Geitgård. 

Aminosyrer er byggemateriale i alle levende celler. Bare planter er i stand til å lage alle disse 20 aminosyrene. Dyr, kan lage omtrent halvparten av dem, og resten må de skaffe seg fra planter. De aminosyrene dyret må skaffe seg gjennom kosten kalles essensielle aminosyrer.

Arctic Pets Nutrition er utviklet for å helbrede fordøyelseskanalen og vil også støtte muskelen. Denne formen ble opprettet for kjeredyre, hunder og katter, vi har jobbet med som har en historie med irritabel tarmproblemer, gastrisk skade og anemi.

Dette produktet er også fantastisk for svekkede dyr, som trenger ekstra ernæring for å bidra til å styrke deres immunsystem og / eller bygge magert muskelmasse.

Arctic Pet Nutrition innholder fint malt pulver av brennesler, mye proteiner, vitamin A, B, k og C, er rik på klorofyll og mineraler, særlig på jern, fosfor, magnesium, mangan, sink og silisium, pluss en rekke sporstoffer. Dioica er enkel å anvende som tørket urt pulver. Man bruker  0,5-1g like 1-2 måleskjeer daglig inn i dyrematen for hund og katter, som er en styrkende kosttilskott for husdyr.

Arctic Pet  NUTRITION

EGENSKAPER OG VIRKNING

  • Generelt styrkende, stimulerer dannelsen av røde blodlegemer, øker blodgjennomstrømningen til huden
  • Sårhelende, smertestillende og betennelseshemmende,
  • Immunstyrkende, utrensende, avgiftende, renser nyrene, antirevmatiske, antiallergisk og stimulerer hårveksten.

Arctic Pet Nutrion 30g pris kr 425.-

Hunder og katter,

med sensitiv mage har ofte en rekke smertefulle og ubehagelige symptomer. 

Akkurat som vi kan bli syke av å følge en dårlig kostplan, må vi gi kjæredyrene våre et riktig kosthold som er rikt på en rekke næringsstoffer, som karbohydrater, proteiner, fettsyrer, vitaminer og mineraler. Hunder og katter som lider av en følsom mage kan utvikle et bredt spekter av symptomer. Disse inkluderer

-årstids- eller luftveisallergier,

-kløende hud og hårproblemer.

I tillegg er episoder av diaré og manglende evne til å gå opp i vekt også vanlig i disse tilfellene.

Etter å ha fått tarmskader, begynner hundens kropp å oppfatte mat som sin fiende. Dette etterlater ikke mange valg når det gjelder å mate dem.

Det viktigste (og uheldige) med denne tilstanden er at hunden eller katten faller i en

-kronisk og konstant tilstand av betennelse, ubehag og lidelse. 

Konny 13år
god ernæring
happy life
gamle katter 18 år
Husky
huskatt levetid
I gjennomsnitt blir katter mellom 10 og 15 år gammel.