Har jeg dårlig ånde.?

For alle som lurer på hvordan egen pust lukter, her er en enkel måte å teste det på:

05.09.202113:59 Renate

Dårlig ånde kan være et tegn på andre alvorlige helseproblemer.

For alle som lurer på hvordan egen pust lukter, her er en enkel måte å teste det på: Slikk deg på håndbaken, vent noen sekunder og la det tørke – deretter kan du lukte.

Ånden luktet som en blanding av sur melk og råtten fisk.

Etter middagen, fulgte han meg til bilen mens vi småpratet litt. Jeg skjønte det var et eller annet han ville si, og til slutt så opphørte praten og vi bare stående å se på hverandre. Så sa han noe som kom som lyn fra klar himmel …

«Du har så utrolig dårlig ånde akkurat nå». Det var som det suste i ørene, det var kanonskudd midt i fleisen! .

Jeg hadde merket meg reaksjonen bland kolleger, venner og til og med familiemedlemmer når jeg snakket med dem. Stadig gni seg eller holdt hånden foran nesen.»

JEG DÅRLIG ÅNDE. ?

Tannlegen skjenner helseproblem fordi dårlig ånde er bare et symptom på andre helseproblemer, som kan være farlige. Du får dårlig ånde av «dårlige bakterier» i det orale mikrobiomet, og hvis ikke dette behandles kan det føre til hull i tennene, hovne mandler og andre orale helseproblemer. I tillegg er det ofte at slike problemer gjerne kobles til andre lidelser slik som hjerteproblemer og diabetes.» Over 65 % av Norges befolkning hadde dårlig ånde, og så snart du fyller 40 kan helserisikoene forbundet med dårlig ånde øke voldsomt!

Husker du at vi nevnte «dårlige bakterien» som trives i munnen og som ikke bare forårsaker dårlig ånde, men også kan føre til alvorlige helseproblemer.

Wicklow tea er en te som er pakket med  ingredienser fra urter og som er laget i Norge. Wicklow er det vi anser som «gode fra naturens apoteket » som reduserer dårlige bakterier, stopper årsaken til dårlig ånde – ved å gå til direkte angrep på kilden.

Kort forklart, kroppen har sitt eget økosystem, og Wicklow tea ikke bare eliminerer de dårlige bakteriene, de øker også de gode bakterier. Alt dette må sees i sammenheng med kroppen ellers. Forskning viser faktisk urter kan styrke immunsystemet.

Hvorfor fungerer Wicklow bedre enn alt annet ?

Som nevnt ovenfor, Wicklow tea styrker de gode bakteriene i kroppen. Det viktigste man kan gjøre for å forebygge dårlig ånde er å opprettholde en god munnhygiene og avslutt munnskyll med Wicklow tea.

I tillegg kan du støtte gode bakteriene miljø i munn, mage og tarmsystemet, derfor drikk 2 kopp te daglig, en på morgen og en for nattesøvn.

I bunn og grunn er det å bruke munnskyllevann det samme som å bruke atombomber for å ta ut et par kjeltringer. Overkill aldeles, som gjør sitt beste med å eliminere alt av bakterier i munnen, selv den gode varianten.

Derfor fungerer  Wicklow så bra. Det styrker de «gode bakterie» i munnen, de gode bio-miljø som holder munnen sunn, mens den reduserer bakteriene som skaper lukt. På den måten får du en naturlig frisk pust på den riktige måten, og du fikser selve kjernen til problemet. f.eks. i fordøyelsessystemet og lunger.