Akupunktur, energi transformasjon

Ærlig talt, hvorfor skal jeg kaste bort noe når jeg kan ha nytte av det!

Jeg har mest nytte av helsen min. Uten dette fungerer ingenting. Derfor er jeg forpliktet til å vedlikeholde dem, og hvis jeg kan gjøre det, vil jeg gjøre det.
Men vær så snill uten bivirkninger.

20.02.202116:42 Renate

Det er alltid noe nytt å lengte etter. Enten det handler om å sikte høyere eller en forandring.

Akupunktur

De første sekundene med ro som følger deg, kan kjennes som ren magi. Akupunktur har blitt brukt for velvære, skjønnhet og helse siden antikken.

Denne roen kan sammenlignes med at den siste brikken i puslespillet er på plass, for velvære, skjønnhet og helse som jeg nyte en gang i monat.

Akkurat som en idrettsutøver transformeres energien med akupunktur.

Hvis en profesjonell idrettsutøver ikke trener regelmessig, vil han aldri få tilfredsstillende prestasjoner. Det tar energi, tid og er frustrerende. Regelmessig, det er prinsippet i akupunktur, akkurat som en profesjonell idrettsutøver trener. Akupunktur øker velvære, skjønnhet og helse, hvis du bruker akupunktur regelmessig. 

Visste du at profesjonelle fotballspillere regelmessig bruker akupunktur som en integrert del av helseprogrammet. (Idrettsuniversitet, sportmedisin - Köln).

her er litt informasjon, og hvis du ønsker behandling, fyll ut kontaktskjemaet og send.

Energitransformasjon mellom følelser og kroppsfunksjoner

Akupunktur ble formet av det naturfilosofiske verdensbildet, som ser hele naturen, inkludert mennesker, i et konstant samspill mellom energiske prosesser.

Alle aspekter av akupunktur er nært beslektet på observerbare, forutsigbare måter. En intervensjon i ett område har en rekke effekter på andre områder.

Undertrykt sinne kan uttrykkes i form av muskelspenninger og kramper som "holder tilbake». Denne typen undertrykkelse kan uttrykkes i korsryggen ved ikke å kunne “tråkke” og oppleve ryggsmerter eller smerter i beinet.

Dette sinne kan frigjøres. Når krampene i det berørte området behandles med akupunktur og frigjort energi bringer balansen.

Våre forfedre observerte de rytmiske bevegelsene til denne energien i det store, men også i de små strukturene veldig nøye og avledet naturlovene fra dem.

Bare mennesket har valget å følge disse lovene eller å motsette seg dem. Sykdom begynner når vi avviker fra disse lovene.

Hvis vi kan minimere konflikter i verden vi lever i, vil det få vidtrekkende helsemessige konsekvenser.

Akupunktur har alltid vært en forebyggende medisin og kan brukes på et stadium der sykdommen ennå ikke har manifestert seg patologisk.

Følgelig er sykdom uttrykk for brudd på en persons natur, og ber ham om å bli klar over hvordan han forstyrrer den indre og ytre naturen.

Folk oppfordres til å gjennomgå sin livsstil, tenkning og følelser, samt evaluere vaner og verdier, for å få forståelse for sykdommen sin.

Akupunktur er en metode, en teori om helse basert på kunnskapen om sunn bevegelse, balanse, rytme og mengde energi.

Denne kunnskapen oppnås ved å undersøke puls, tunge, øyne, farge, lyd, følelser, lukt og andre parametere.

Ved hjelp av denne kunnskapen er vi i stand til å gjenkjenne og beskrive selv de minste avvikene fra denne observerbare standarden.

Når jeg snakker om livsstil, mener jeg spisevaner, arbeidsvaner, miljøforurensning (både kjemisk og fysisk), vær, klima, sosial vane, seksuell vane, traumer, fysisk aktivitet, følelser og fritidsadferd (narkotika, TV, datamaskiner)

Den minste endringen i funksjon i forhold til et overskudd, i en av disse parametrene som bestemmer hverdagen og hvor lenge denne tilstanden har eksistert, er viktig i menneskelivet.

Akupunktur kan allerede relatere disse tidlige tegn og symptomer til personens livsstil.

Dermed kan han/hun helt fra begynnelsen bli rettet mot hvordan han/hun skaper sin egen sykdom og hvordan man kan forhindre mer alvorlige manifestasjoner.

Akupunkturteknologi er en energitransformasjon for å endre tilsvarende dysfunksjoner som favoriserer sykdommer. Gjenopprette orden, der orden er nødvendig, for eksempel sunn søvn, ro og mye mer.

Akupunktur kan være nyttig på mange områder.

- anspent nervesystem («underernæring»)

- Involusjonær depresjon (Midlife Crisis)

- Undertrykt spenning (frykt, angst)

- Separasjonssmerter (blir harde eller forgår)

- Mangel (gap mellom verbale og praktiske ferdigheter)

- Overflødig (konflikt og stress, lukket)

- Agitasjon og rastløshet (ekstrem tretthet)

  • «Fantasifull byråkrat" (fanget i kampen for eksistens og helse, usikkerhet)
  • følelsesmessig stress (frykt, nervesystem, hjerte, mareritt, rastløshet, kortpustethet, seksualitet)
  • Krypling påvirker milten ("treffer magen min")
  • Glede påvirker hjertet ("lett som en sommerfugl")
  • Frykt og tristhet påvirker nyrene ("Jeg må raskt på toalettet igjen før…, ….)
  • Sorg påvirker lungene ("luften er ute")
  • Sinne påvirker leveren ("som pirrer meg")
  • Bekymring og skyldfølelse fører til at frykt påvirker hjertet pluss. («Pulsen slår i halsen ) 

Akupunktur er en metode, basert på kunnskap og til nytelse for velvære skjønnhet og helse.

Førstegangskonsultasjon –  1200kr

Oppfølgende behandling –  850kr