Velkommen til 
frem­tiden for forebygging

En omfattende forebyggende behandling kan redusere andre helseproblemer.

18.03.202013:47 Renate

Hvorfor er forebygging viktig?

Det sies at forebygging er bedre enn kur, det betyr at det er bedre å stoppe noe i utgangspunktet: for eksempel, risikofaktorer som virusinfeksjon, opprettholde riktig vekt, regelmessig trening og andre trinn kan redusere sjanser for sykdom eller for tidlig død.

For lenge siden i eldgamle dager ble te ansett som en dyrebar medisin.

Norsk Arctic Matcha Tea er en naturlig dyrebar medisin.

Idag nytes te av mange grunner. Takket være et bredt utvalg av mat og næringsinformasjon som nå er tilgjengelig. Folk er mer selektive på hva de valgte å spise og drikke. På grunn av dette velger folk å nyte de sunne fordelene og fantastisk frisk smak av te.

Arctic Matcha te er rik på naturlige elementer og næringsstoffer som er bra for helsen.

Så mange grunner, for forebygging og sunn livsstil gjennom «corona-storm»

Studier har vist at Urtica dioica kan forhindre virusinfeksjoner. Kan bidra til å forhindre virusinfeksjon. De positive effektene av lektin mot influensa er de samme med både ny influensa og sesongmessig vanlig influensa.

i dybden

Urtica dioica ( UDA ) har en betydelig terapeutisk effekt som hemmer SARS-CoV-infeksjon. I tillegg har UDA vist seg å nøytralisere virusinfeksjon, og derved forhindre virusfesting til celler. Urtica dioica agglutinin (UDA) er et lite plantebasert lektin som hemmer virus in vitro. Lektiner er komplekse proteiner som er i stand til å spesifikt binde seg til celler eller cellemembraner og utløse biokjemiske reaksjoner derfra. Lektiner (latin: 'les', velg ') kan påvirke ulike metabolske prosesser eller immunforsvaret. De spiller også en rolle i kommunikasjonen og samspillet mellom celler og organismer.

Les studien. Inhibition of severe acute respiratory syndrome coronavirus replication in a lethal SARS-CoV BALB/c mouse model by stinging nettle lectin, Urtica dioica agglutini

Forebygging med Arctic Matcha te

Matcha: En utmerket kilde til sunne næringsstoffer

Matcha blir malt i pulver og fullstendig oppløst i vann når det brygges (tilberedes), derfor drikker du 100% av de sunne næringsstoffene uten å kaste bladene som man gjør med annen te.

Ved å drikke Matcha kan du dessuten innta oljeoppløselige bestanddeler (vitamin A, vitamin E, betakaroten osv.), Som ikke ekstraheres i vann når de brygges.

All Arctic Matcha-te (Grønn, Willow, Peak Power, Meadow og Wicklow Te) kan du innta store mengder av de gunstige bioflavonoider bestanddelene.

Hva kan du gjør ?.

Forebygging er bedre enn kur, det er bedre å stoppe noe i utgangspunkte.

Får mer ut, tar vår mest allsidige Arctic Matcha.  

Gi en gave som gleder. Og gleder.

Få julegavene i hus i god tid før jul.

Arctic Matcha Peak Power te fra Snoefnugg - som har alt.

Peak Power innhold 100% Urtic dioica og har forebyggende effekt på helse din .

i dybden

Koronavirus infeksjon er:Alvorlig akutt respiratorisk syndrom (CoV) coronavirus. Årsaken til en nylig oppstått smittsom sykdom hos mennesker, det alvorlige akutte luftveissyndromet. Det er vist at brennesle lektin Urtica dioica agglutinin (UDA), et lite plantebasert lektin, hemmer virusfeste in vitro med en viss selektivitet.

Konklusjon

Free PMC article

Likevel støtter dataene konklusjon om at UDA sannsynligvis hemmer vedheft av CoV-virus til celler og derved forhindrer virusinfeksjon av celler.

Her er hele artikeln

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3085190/Urtica dioica agglutinin (UDA) is a small plant monomeric lectin

Fremtiden for forebygging og sunn livsstil

Arctic Matcha te er rik på naturlige elementer og næringsstoffer som er bra for helsen.

Vi kalte nettstedet vårt "Snoefnugg , Arctic Matcha" og ønsket at arktisk tekultur skulle få mer popularitet over hele verden. "Snoefnugg" betyr "dannes en struktur". Det gir oss stor lykke å vite at tekultur kan berøre folks hjerter rundt om i verden.

Arctic Matcha Tea
Arctic Matcha
Peak Power innhold 100% Urtica dioica
Arctic Matcha Green Tea
Arctic Matcha Wicklow Tea
Arctic Matcha Meadow Tea
Arctic Matcha Wilow Tea
vår utvalg Arctic Matcha
En utmerket kilde til sunne næringsstoffer
Arctic Matcha drar full nytte av arktisk natur