Te er Medisin

La deg glede over lokal mat, her er det tatt høyde for rene råvarer. Den mest konsumerte drikkevaren hvor som helst i verden er te i forskjellige varianter .

Bestill her
01.03.201917:41 Renate

Hvis jeg sa at det finnes mat og drikke som kan reversere artrose, fatigue, stoff-skifte-plager, irritabel tarm, reflux, kroniske allergier, eksem, psoriasis, autoimmune sykdommer, diabetes, hjerte- karsykdom, migrene, depresjon, ADHD, ADD samtidig som du raskt lander på idealvekten din, da ville du sikkert lurt på om jeg hadde mistet forstanden.

finne årsaken ! 

Drikke tilhøre til mat, som er bare flytende form.

Men det er en sannhet i utsagnet: Hippokrates' ord  «La din mat være din medisin»

Dårlig mat og drikke -  kalt « kiosk mat, eller snapp mat «- gjør deg syk. Ren råvarer er medisin som kan forhindre og reversere sykdom. Ta den dårlige maten og drikken ut av kostholdet, spis og drikk ren mat og det oppstår magi. 

De fleste vet at livsstilsvalg påvirker helsen vår. Hva du spiser og drikker, hvor mye du beveger deg og mengde stress du utsettes for er viktig for hvor frisk du er.

Den eneste måten å bli friskere på er å finne årsaken til problemet, og så å gjøre noe med det.

 • Hemmeligheten med gode livsstilsvalg er:
 • stanse med det som utsetter deg for giftstoffer og betennelse,
 • sukker,
 • koffein,
 • alkohol,
 • junk-food- hurtig mat og drikke,
 • prosessert mat.  

Te er Medisin –gode strategier for å redusere helseplager

Te som kan gjøre deg friskere.

Historien forteller fra oldtidens Norden, spesielt fra Norge, også fra andre steder, som folk har brukt te som medisinsk drikke, på grunn av sin effektive sunne egenskap. Den eldste er en liten beretning som kom til England fra Norge rundt 1050 n.Chr.

For tiden er te den mest konsumerte drikkevaren hvor som helst i verden i forskjellige varianter.


Snøfnugg hat teakultur modern interpretiert. Tea culture

Arctic Matcha er patentert i Norge og Tyskland og  har en god effekt på vektbalanse og reduserer overvekt og fett-degenerasjon og  livsstil-stress syndrom. 

Te fra Snøfnugg som vi kalles for Arktisk Matcha,  er et resultat av mange års forskningsarbeid. 

Arktisk Matcha er norsk produkt, grønn te malt til et fint pulver som, består av råvarer fra Nordland fylke. 

Naturen har vært vår læremester gjennom prosessen fra høstingen starter, til produktet er ferdig. Alle råvare er forskjellige og har ulike smaks potensialer, derfor utvikler vi våre egn nordiske te-profil. I motsetning til vanlig grønn te, skal den ikke trekke i vann, men røres ut. Resultatet er en drikk med så høyt innhold av alle teens gode egenskaper at noen kaller den supermat. Arctic Matcha-te har ingen koffein , men desto mer av naturlige vitaminer, mineraler, fiber, fettsyrer og aminosyrer, som er essential og tilfører teen umami, «den femte smaken» (+).

Arctic Matcha fra Snøfnugg har en hyggelig smak av umami. Umami Information Center

Det er opp til deg, du kan gjøre det: gjøre deg frisk.Matcha-te smaker har sødme i bunnen, den inneholder spesielt mye polyfenoler, som regnes for å ha særlig god effekt på helse. Fordi hele te bladet brukes i matcha, er innholdet av de sunne stoffene mye høyere i en kopp matcha enn i vanlig grønn te.TE er den mest konsumerte drikke etter vann.

 • Redusere dårlig mat og drikkevarer,
 • tenker litt,  
 • prøve deg fram, 
 • gi deg tid,
 • Suksess er målet ditt. 
biologiske effekter
Patent
vektbalanse og energi