Funksjonell Ernæring

Akkurat som en te. Bare helt annerledes. Den er helt ny, og full av energi fra arktisk natur.

24.02.201914:14 Renate

I det medisinske fagmiljøet er det en økende interesse og forståelse for betydningen av sammenhengen mellom mat drikkevarer og helseproblemer også i Norge. Vektøkning spesiell hos ungdommer, overvekt og fetme er kun noe av mange helse plager verden rund.

Funksjonell Ernæring

Løsningen ligger i kunnskap.

Ned i vekt 

Du kan faktisk få et nytt liv med riktige livsstilsendringer.

Kostholdsendringer har vist seg å være svært nyttige ved en rekke ulike helseplager, slik som:

 • Diabetes 
 • Revmatisme 
 • Irritabel tarm 
 • Metabolsk syndrom ,- forstyrrelser i kroppens omsetting av næringsstoffer (metabolismen) som øker risiko for sykdom.
 • Mengden kolesterol og fettstoffer i blodet øker, noe som skader kroppens blodårer, blant annet hjertets kransårer. Eller nyrenes evne til å omsette salt, noe som kan øke blodtrykket.
 • Kroppsmasseindeks (BMI) som er et av målene man ser på for å vurdere en persons helserisiko. Eller Midjemål kan gi en pekepinn på om man er i risikogruppa for metabolsk syndrom, type 2-diabetes og hjerte- og karsykdom. Men overvekt og fysisk inaktivitet er svært sentrale faktorer.

Det positive med det metabolske syndrom er at det går an å stanse utviklingen gjennom livsstilforandring.

Enkelt – Økologisk – Smart!

Funksjonell ernæring bare helt annerledes. Den vil få deg til å revurdere hva en te kan gjøre.

Arctic Matcha er kun essensielle næringsstoffer, fra Snøfnugg . human nutrition , essential nutrient

Te blandinger som passer til deg. 

Lag din egen te blanding. Du kan enkelt lage din egen te blanding. Det å lage og smake te handler om øvelse, og etterhvert kan du lage blandinger som passer til din behov og  typer te.

Det kan være fristende å kjøpe en pakke med te for å være effektiv og rask, men neste gang du vurderer det; -les innholdsfortegnelsen først. Er det navn på noe der som du ikke vet hva er? Da bør du i tilfelle ikke kjøpe det, og ikke drikk det. Smaksforsterker, og sukker er for eksempel helt unødvendig i en te blanding.

Det er både enkelt, og smart å lage sin egen te blanding.

Start med Snøfnugg Arctic Matcha som har disse utvalgte arter:

 • Green Tea
 • Meadow Tea
 • Willow Tea 
 • Rose Tea
 • Peak power Tea 

Bland teen i et glass med varm vann som te drikke eller i smoothie.

I motsetning til vanlig te, skal den ikke trekke i vann, men røres ut.

Resultatet er en økologisk drikke med så høyt innhold av alle teens gode egenskaper at noen kaller den supermat. Arktiske planter har forbindelser som har viktige funksjoner i plantecellene og kan også påvirke biologiske funksjoner i kroppen. essential nutrient

Fordi hele te bladet brukes i Arctic Matcha, er innholdet av de sunne stoffene mye høyere i en kopp matcha enn i vanlig te.

For å få frem den smaken blir den beste matcha malt til pulver for hånd.

Arctic Matcha-te fra Snøfnugg har ingen koffein , men desto mer av naturlige vitaminer, mineraler, fiber, fettsyrer og aminosyrer, som er essential og tilfører teen umami, «den femte smaken» (+) . Den inneholder spesielt mye polyfenoler. En av disse, EGCG, regnes for å ha særlig god effekt for helse.

Hva smaker det?

Det er vel ingen overraskelse at det hovedsakelig smaker som grønn te. Men i motsetning til vanlige typer grønn te, der du trekker en liten pose med knuste teblader i varmt vann, så rører du her ut de malte bladene i vann og får på denne måten i deg hele bladene og ikke bare uttrekket.

Funksjonell drikke etter behovet din.

Til en kopp te bruk 1 måle skje 0,5g pulver. En kopp te laget på vann vil derfor inneholde ingen kalorier. Lager du en latte, eller en smoothie vil type melk, frukt og mengde avgjøre kaloriinnholdet.

Men en av Arctic Matcha mange gode egenskaper er at den så lett passer sammen med melke, saft eller grønnsak produkter og dessert.

En funksjonell ernæring dette er Arctic Matcha og er patentert i Norge og Tyskland. 

Arctic Matcha  har en god effekt på vektbalanse og reduserer overvekt og fett-degenerasjon i en kropp og redusere livsstil stress symptomer.

Nøkkelord: 

Filipendula ;Epilobium; anti-komplement aktivitet; anti-diabetisk aktivitet; antioksidant aktivitet; essensielle oljer; flavonoider; polysakkarider; tanniner

den er helt ny
green tea
yoghurtshake
premium te
funksjonell ernæring
meadow matcha
willow matcha
balanserer humør
utvalgte arter
vektbalanse og energi
gi energi
styrke immunforsvar
ned med vekt økning