ROSE TEA

Blomstenes dronning29.09.202010:03 Renate

I århundrer har europeiske urteleger anbefalt te av tørkede rosekronblad mot hodepine, svimmelhet og nervøse spenninger.

ROSE TEA

Denne teen er perfekt for et avslappende øyeblikk etter en travel dag. Roser hjelper med å forsiktig fjerne oksidativ cellestress. På grunn av dette kan det forbedre energi og sovekvalitet, samt gjenopprette en sunn, fornyet og glatt hud i både ansikt og kropp.

Den astringerende virkningen til kronbladene av roser skyldes det høye innholdet av garvestoffer. De har også en effekt på fordøyelsessystemet ved at de reduserer for mye syre og overaktivitet i magen. Urten kan stimulere og rense leveren og galleblæren, og bidra til å lindre problemer knyttet til dårlig leverfunksjon, f.eks. hodepine og forstoppelse.

Kronblad av rose kan virke styrkende på nervesystemet og gi nye krefter, og dermed kunne lindre plager som søvnløshet, depresjon, tretthet og irritabilitet. Rosekronblad har også virushemmende egenskaper, og kan gjerne kombineres med andre urter for behandling av virusinfeksjoner.

Å drikke denne teen kan hjelpe sinn og kropp til å regenerere seg og komme seg, og å styrke mental fokus.

Funksjon
. Styrking av mentalt fokus
. Beroligende og avslappende
. Fremmer god søvnkvalitet

For best resultat, drikk teen langsomt og ta små slurker. Det er ikke nødvendig å drikke Rose te daglig, men når behovet oppstår 1-2 kopper om dagen.

Ingredienser:
Damaskenerrose
innhold:
Rose damascene blomst 15g/30cup te,
bruk: 0,5 g Arctic Matcha på 150 ml varmt vann per kopp te.

Smaksnoter

Drikk: Te/Smoothie/Dessert/Bakevarer

  • Farge: Lys rød
  • Tekstur: Silkeaktig
  • Smak: Søt
  • Aroma: hint av sitrus.

Rose Damask Tea i matcha kvalitet, pris kr 425,-

Rose Tea , click to open in lightbox
simply the best , click to open in lightbox