Willow Tea Arctic Matcha. Et friskt drikke av innovasjon.

Vårt Arctic Matcha Tea er produsert lokalt ( Misvær) , klima neutral, miljøvennlig og bærekraftig.

29.09.202010:14 Renate

Personlig helse har en stor fremtid.

Arctic Matcha inn i koppet ditt.

Med Arctic Matcha Tea i koppen din kan du leve sunnere og mer aktivt, sam­tidig som du alltid er på sunn kosthold.

Sekundære plantestoffer i kroppet er viktig for generell velvære. Den kan hjelpe deg med å får ny innsikt hvor godt kroppen din tar opp rene plantestoffer, som sendes rundt i kroppen. Den bemerkelses­verdige nye Arctic Matcha gjør det mulig, akkurat når du vil, i tillegg til at den kan  drikke både dag og natt.

Et friskt drikke av innovasjon.

Vårt Arctic Matcha Tea er produsert lokalt ( Misvær) , klimaneutral, miljøvennlig og bærekraftig.

Willow Arctic Matcha Tea

Medisinplanten små blomstret urt brukes både på kjøkkenet og i naturopati. Geitrams kan brukes spesielt for prostata problemer og blæresykdommer.

Willow Arctic Matcha er laget av Geitrams blomst,inneholder flavonoider, fytosteroler, garvestoffer, slimstoffer, sukkerstoffer, pektin og vitamin A og C.

Willow Arctic Matcha virkning er,  betennelseshemmende, krampeløsende, avførende, stoppende, urindrivende, astringerende, blodstillende, sårhelende, beroligende, antibakteriell, stimulerende på enzymproduksjonen i magen og bukspyttkjertelen.

Willow Arctic Matcha kan brukes ved prostataplager som godartet forstørrelse av prostatakjertelen (BPH), mage- og tarmplager, inklusive endetarmskramper, tykktarmsbetennelse, irritabel tykktarm. Videre på sår, kviser, betennelser i munn og hudplager hos barn.

I folkemedisin

Disse ingrediensene i den småblomstrede urt har en antibakteriell, betennelsesdempende, forstoppende, snerpende og vanndrivende effekt.

Den småblomstrede urt er også kjent som "mannens urt" fordi den styrker og regulerer prostata. Dermed kan medisinplanten brukes til prostatitt, forstørrelse av prostata og betennelse i prostata.

Bruken av småblomstret urt har også bevist seg når det gjelder blærebetennelse. Dette vil styrke blæren og redusere betennelse. Teblandinger laget av geitrams og nesle anbefales spesielt.

Arctic Matcha

Alltid.

Overalt.

Dette er en impo­nerende bragd av en norsk te, som kan gi livsviktig sekundære plantestoffer, og ro i sinnet til deg.

Sekundære plante stoffer er en viktig del av vårt daglige kosthold og påvirker et stort antall metabolske prosesser.

Ulike helsefremmende effekter tilskrives dem. De kan beskytte mot forskjellige typer kreft og formidle vaskulære effekter som utvidelse av blodkar og senking av blodtrykk. Sekundære plantestoffer har også nevrologiske, betennelsesdempende og antibakterielle effekter.

WILLOW TEA - Arctic Matcha

15g/30 kopp, pris kr 375,-

bærekraftig norsk te , click to open in lightbox
vårt utvalg Arctic Matcha Tea, click to open in lightbox
geitrams urt , click to open in lightbox
matcha kvalitet, click to open in lightbox
, click to open in lightbox