Herbal Care Bath

Urter er en av våre favoritt ting.
Dette er ikke nytt, men det får definitivt mye fart når det gjelder urtebad popularitet.


18.03.202013:31 Renate


Urtebad er en enkel og avslappende måte å støtte ditt velvære mens du slår deg ned. Ved å bruke kraften fra urter og beroligende varmt vann, kan du absorbere støttende plantebestanddeler gjennom det største organet i kroppen din: huden din.

Urte behandlinger har eksistert siden den klassiske tidsalderen da bading med vann ble ansett som et populært middel for behandling av sykdommer.

Urtebad er en effektiv og mild behandling for kropp. Evnen til å stimulere og styrke hudens funksjoner uten å endre ph-verdien i hudbarrieren er unik og gjør at hudfornyelsen skjer raskt. En behandling som kan brukes på hvilken som helst del av kroppen. Urtebad lindre uønskede hudtilstander og hudproblemer, reparerer og beskytter huden mot stress og negativ miljøpåvirkning.

Unikt med Urtebad er at den inneholder Meadowsweet som er revitaliserende og sirkulasjonsøkende, hindre urenheter, roe ned og fremme helingsprosessen.

Det store utvalget av forskjellige medisinske urter kan motvirke stress, sykdommer og andre plager.

Urtebad gir

lindring av stress,

- indre rastløshet,

- forkjølelses,

- revmatisme,

- leddproblemer

- muskelsmerter.

Eteriske oljer som inhaleres gjennom dampen eller absorberes gjennom huden, spiller en avgjørende rolle. Du får den komplette følelsen av velvære med en liten urtepose. (Som du ikke trenger å kutte.) Bland urtepose og vann, så får du straks ditt eget urtebad.

- Bare fyll badekaret med varmt vann.

- Nå kan du enten kaste urtepose dine direkte i badevannet eller fylle dem i en liten tøypose      og fylle det i vannet. Dette kan forhindre at urtene fester seg til kroppen.

 la magien begynne

Innhold 3 badepose pris kr 239.-

urtebad
, click to open in lightbox
antibakterie, antiviral
, click to open in lightbox