En blomst til hver kopp

Pensjoner den gamle tekulen og gi teposene en pause.

14.12.202109:28 Renate

«Utgangspunktet for arktisk grønn te er naturens enkelhet. Ved å tenke enkelt, og ved å benytte et en kombinasjon av helseplanter/urter har vi skapt en grønn te som har en helsefremmede virkning.»

Med arktisk grønn (snøfnugg) te får du en flytende blomst i hver kopp.

Ettermiddagsteen eller kveldteen blir enda bedre når den deles med andre.

De beste ingrediensene

Urter anses som de fineste produktene av naturen. De er energirik og mild i smak, og passer godt til hverdagsrehabilitering

“Det ville ikke vært smart håndverk hvis ikke kunnskap og forskning hadde vært like smart som håndverket”.

Smart Håndverk er vårt konsept for denne teens kvalitet; medisinske planter fra områder omkring Polarsirkelen, og de fineste, mest energirike helseplanter som inneholder materialer for maksimal utnyttelse. En slik blanding kan hjelpe den emosjonelle, den fysiske og den mentale helsen til å blomstre.

Med daglig inntak av teen (snøfnugg) vil du over tid kunne merke flere positive kroppslige endringer. Den generelle formen bedres, du føler deg friskere til sins, konsentrasjonsevnen øker, oxidativstress ( stressen i celler )reduseres, søvnen blir bedre og immunforsvaret styrkes. Du vil også kunne føle deg mer full av energi– og med tiden vil kroppsvekten balanser seg selv.

Du kan bestille vårt Arctic Matcha her , bruk kontaktskjemaet,

eller kjøp vårt arctic matcha lokalt hos:

Amors cafe,  butikk og kafé i tidligere bakeriutsalg. Kulturveien 3606, 8100 Misvær, Norway.

Smak & Behag, Kaffe og tebutikk, kjøpesenteret City Nord, Bodø, 2 etg.

les mer: 

Grønn te mild form for inntak av urter som gir kroppen en energiboost, fremmer motstandskraften og kan bidra til å redusere fedme.

Wicklow Tea – Består av vildplanter som bidrar til å øke celle-elastisiteten og redusere flere aldringstegn, samtidig er te en mild form for inntak av urter.

Willow Tea -  te er mild form for inntak av vildplanter som er bra for hele kroppen den fremmer motstandskraften /immunsystemet.

Rosa damascena Tea - Perfekt for et avslappende øyeblikk, etter en travel dag og redusere i celle oksidativt stress. Te en mild form å redusere hverdags-stress.

Meadow Tea - En konsentrert og samtidig mild form for inntak av urter. Te er perfekt for et helseløft, og fjerne fra cellene og cellevevet avfallsstoffer .

Peak Power Tea – i mild form av te, er et godt tillegg til  kosthold, for et god helse og velvære, har anti-inflammatoriske effekter og økt antall røde blodlegemer,

Hudpleie - Varme rose bad

Dyrehelse - Dyrens kosttilskudd

Vi har valgt å jobbe med en rekke helseurter og rene råvarer.

Dette er naturen vi har forelsket oss i, og det tror vi du vil gjøre også. Arktisk grønn te er deilige å drikke, behagelige og viser til smaksløken umami. Den unike smaken og næringsinnholdet i urtene oppstår under vekstområder med lys og vekstvilkår som er I dette områdene omkring Polarsirkelen.

Kosttilskudd kan ikke sidestilles med de som naturen produserer. Essensielle aminosyre er livets byggstener. Materialene som former byggstenene kommer fra naturens planter som vi foredler i teens sammensetning.

Naturens håndverk er enkel, smart og perfekt sammensatt.

Kortreist polar helseplante-ekstrakt, pulverisert (matcha) med unami smak (essensielle aminosyrer) det er vår arktisk grønn te  ( snøfnugg ).

Sommeren forvandler naturen til en kortreist ferskvaredisk av helseurter.

Vi har høstet, tørk og foredlet urter fra Polarsirkelen og pakket den i bokser for å bevare smaken og kraften av naturen.

Det er de små tingene som teller

Av og til kan små detaljer gjøre stor forskjell. Det er ideen bak Prohelse arktisk matcha  –produktene (snøfnugg). Det er gjort en vitenskapelig forskning som støtter opp under teens egenskaper som gir en bedre hverdag ved jevnlig tilførsel av urteteen (snøfnugg).

Uansett bestemmelsessted – en kopp helsete som denne er lett å håndtere og kan erstatte behovet for annen kosttilskudd.

Polare helseurter som er i denne teen - gjør det lettere å få unna de nødvendige oppgavene i hverdagen, og du får mer tid til det du har lyst til. Alle har sin egen idé om hvordan en hverdag skal se ut – og de fleste ønsker å ha et overskudd av energi.

Når inspirasjonen kommer over deg, bør du slippe å lete rundt etter mulighetene dine. Med energi til et menigsfullt liv er det lettere å mestre og organisere alt fra enklere til viktigere ting, og stress reduseres.

Tro det eller ei: Små, enkle detaljer kan utgjøre store forskjeller. Med en nykokt kopp arktisk grønn matcha te (snøfnugg) som speiler naturens kraft, former seg etter kroppens behov og avlaster celler fra oxidative-stress.

Kroppen får den støtten du trenger, der du trenger den. Dette gjør det mye enklere å transportere avfallstoffer fra celler til kroppens rensningssystem og deretter styrker immunforsvaret seg, samtidig som pathogene faktore-utslippene reduseres.

Kjøp en boks  hjem fra arktisk grønn-matcha-te (snøfnugg)  og prøv den. (Vi har pakket dem slik at det skal være enkelt å bruke te hver kveld). Urteten er av førsteklasses kvalitet, og teen kan drikkes av alle, uansett alder og kjønn.

Du kan bestille vårt Arctic Matcha her , bruk kontaktskjemaet,

eller kjøp vårt arctic matcha lokalt hos:

Amors cafe,  butikk og kafé i tidligere bakeriutsalg. Kulturveien 3606, 8100 Misvær, Norway.

Smak & Behag, Kaffe og tebutikk, kjøpesenteret City Nord, Bodø, 2 etg.

Arctic Matcha Tea
, click to open in lightbox
håndverk er enkel, smart og perfekt sammensatt
, click to open in lightbox
Arctic Matcha, simply the best
, click to open in lightbox
gave til venner og deg
, click to open in lightbox
green tea
, click to open in lightbox
sunne drikker
, click to open in lightbox
vårt utvalg Arctic Matcha
, click to open in lightbox