Naturhelbredelse

Din velvære står i fokus

27.12.201915:18 Renate

Helbredelse, en helhetlig orientert mellommenneskelig prosess. Metoder for å hjelpe mennesker til bedre helse og livsskvalitet såvel fysisk, psykisk, emosjonelt, står i fokus.

Jeg bruker metoden fra akupunktur, psychodrama, urtemedsin. Min kunnskap kommer fra medisink utdannelse sykepleier og mer enn 30 år erfaring fra forskjellje helseområder.

Kombinasjon av kunnskapsbasert medisin og naturlige plantenes stoffer kan bidra til energiutvekslinger og det blir satt i gang prosesser i kropp og sjel som vil bidra til å oppnå ny balanse hos deg.

Om meg

Eg har drevet Akupunktur og Psychodrama siden 2002, har utdannelse som sykepleier /Duesseldorf. Utdanning med lærere fra Psychodrama Morenoinstitutet Tyskland og Akupunktur fra Dresden ansees blant de beste i faget, i tillegg til medisinsk utdannelse. Jeg har spesialiserte meg på psyko-somatiske- stresslidelse und og kosmetisk akupunktur.

Jeg elsker jobben min og det å hjelpe deg til en bedre hverdag. Jeg ønsker å gi deg et pusterom i hverdagen – en oase av omsorg, noe du virkelig unner deg.

Akupunktur kan mer enn å lindre vondter.

Akupunktur er brukt i flere tusen år. Erfaring og forskning kommer i dag pasienter over hele verden til gode. Det finnes nesten ikke grenser for hvilke områder det kan brukes i, samt behandling mot søvnløshet, depresjon og angst. 

Eller som kosmetisk akupunktur. Kosmetisk akupunktur er et godt alternativ til kunstige stoffer, nåler kan minske rynker og stramme opp huden. Nåler inn i huden, fremstår kanskje ikke så fristende, men de færreste synes behandling er ubehagelig. Tvert imot gir de klientene ro. De settes ikke dypt, men har likevel gunstig effekt på områder i kroppen som er blokkert.

Både unge og eldre, menn og kvinner kan bruk akupunktur.

Noen klarer seg med tre til fire behandlinger, andre trenger flere.

I sykehus og ved smertebehandling er akupunktur mer og mer populær. De har god erfaring akupunktur, benyttes ved muskel og skjellet smerter samt til nakke og migrene behandling.

Min erfaring er at akupunktur hjelper godt både mot fysiske og følelsesmessige plager, da akupunktur gjenoppretter og bidrar til balanse i kroppen. Det er dog viktig å påpeke at en plage som har vart lenge kanskje trenger lengre tid og flere behandlinger enn en som nylig har oppstått. Kroppen skal kvitte seg med ubalansen innenfra og ut.

Kosmetisk akupunktur

Selv om ordet kosmetisk akupunktur antyder at det er behandling av det ytre dreier det seg i like stor grad om behandling av dine ubalanser. Det er ikke mulig å behandle kosmetisk uten å vurdere den grunnleggende sunnhets-tilstanden.

Jeg har god erfaring med behandling av psoriasis, akne og eksem. Årsaken ligger i forskjellige typer av ubalanse, og her er kroppsnåler en nødvendighet, i kombinasjon med dialog om kosthold.

Psyckodrama:  Den gode samtale i fokus

Jeg tenker at vi alle har små og store utfordringer som vi sliter med i hverdagen. Dette kan være problemer på jobb, i relasjoner og i familien, eller at problemet ligger hos oss selv. Problemene kan ta nattesøvnen fra oss, eller gjøre relasjoner vanskelig da vi ikke ser hvordan problemet kan løses slik at vi kan komme videre i hverdagen og livet. Psychodrama enn analysemetode som hjelpe deg til å se hvordan du skal hjelpe deg selv å komme videre og finne svarene du ønsker.

Ta steget og bestill en time i dag – Dette er første dagen i resten av ditt liv.

Urter i matcha form 

Naturmiddel er et produkt som inneholder stoffer fra naturen og bruken er vanligvis basert på folkemedisinske tradisjoner.

All kunnskap om naturen er derfor nyttig kunnskap for menneskene, inkludert dyr og planter. Naturlige plantenes stoffer ha antiseptiske egenskaper, virke slimløsende, skal stimulere blodsirkulasjon lokalt og, ved det, virke lindrende ved reumatiske smerter og muskelsmerter. Brukes til avspenning og i sykdomsbehandling. Videreutviklet brukt som medisin, antiseptika og parfyme.

Urter brukes mot milde plager,

til tilstander som kan selvmedisineres og som ikke krever medisinsk overvåkning, for eksempel forkjølelse og muskelsmerter.

Vårt urteprodukt er patenter og definert som handelsvare i forskrift om klassifisering.

Grønn te mild form for inntak av urter som gir kroppen en energiboost, fremmer motstandskraften og kan bidra til å redusere fedme.

Wicklow Tea – Består av høy ytende planter som bidrar til å øke celle-elastisiteten og redusere flere aldringstegn, samtidig er te en mild form for inntak av urter.

Willow Tea -  te er mild form for inntak av urter som er bra for hele kroppen den fremmer motstandskraften /immunsystemet.

Rosa damascena Tea - Perfekt for et avslappende øyeblikk etter en travel dag, og redusere i celle oksidativt stress og te en mild form å redusere hverdags-stress.

Meadow Tea - En konsentrert og samtidig mild form for inntak av urter. Te perfekt for et helseløft, og fjerne fra cellene og cellevevet avfallsstoffer .

Peak Power Tea – Virker som en blodforsterkende og i mild form av urter som te, er et godt tillegg til  kosthold, for et god helse og velvære.

Urtemedisin og kreft

I følge en artikkel i Tidsskrift for Den norske lægeforening viser studier at bruk av urter og vitaminer er den formen for komplementær medisin som er mest brukt av kreftsyke. I en engelsk studie brukte 52 prosent av kreftpasientene urter eller kosttilskudd.

En studie fra 2019 viser at 18 prosent av deltagerne (i en studie som pågikk i Tromsø) som hadde kreft, hadde brukt urter eller naturlegemidler det siste året.

Dette inkluderer: en rekke årsaker til at kreftpasienter søker alternativ behandling. 

  • Lindre symptomer og reaksjoner ved sykdommen
  • Lindre bivirkninger av medisinsk behandling
  • Styrke immunforsvaret
  • Øke livskvaliteten
  • Forebygge kreft
  • Kurere kreft

Te er ofte en mild form for inntak av urter

Ta steget og bestill en time i dag – Dette er første dagen i resten av ditt liv.